Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestelbus in brand: politie gaat uit van brandstichting

Geplaatst opmaandag 24 december 2018 - 10:15

De politie gaat ervan uit dat de bestelbus die in Belfeld in brand vloog is aangestoken. Door het brandende voertuig gingen in de nacht van zondag op maandag ook een tent en enkele scooters verloren.

"We onderzoeken op dit moment de zaak, maar we gaan uit van brandstichting", laat een woordvoerder van de politie weten.

Vlammen
De brand was rond 04:00 uur aan de Rijksweg Zuid. Het vuur was zo hevig dat de vlammen dreigden over te slaan naar het naastgelegen woonhuis.

Veiligheid
De bewoners van het aangrenzende huis brachten zichzelf in veiligheid. Alleen de bestelbus, de overkapping en enkele scooters werden door de brand verwoest. De brand was om 05.00 uur volledig geblust.

De politie heeft nog niemand opgepakt.

Lees ook: Bestelbus, tent en scooters gaan in vlammen op

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen