Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestelbus beschoten op Schuttersdreef Elsloo

Geplaatst opdinsdag 10 april 2018 - 15:19

In de nacht van maandag op dinsdag heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Schuttersdreef in Elsloo. Daarbij werd het vuur geopend op een bestelbus.

De eigenaar van het witte busje zag dinsdagochtend dat het voertuig aanzienlijk beschadigd was en meldde dat bij de politie.

Vuurwapen
De politie constateerde dat de vernielingen aan de voorzijde van de bestelbus het gevolg zijn van schoten met een vuurwapen. Men vermoedt dat de schoten tussen 23:00 uur maandagavond en 07:15 uur dinsdagochtend gelost zijn.

Onderzoek
De politie weet nog niet wie verantwoordelijk is voor de vernielingen. Ook is de reden van de beschietingen nog onduidelijk. De politie heeft inmiddels in de omgeving onderzoek gedaan, terwijl de forensische opsporingsdienst de bestelbus heeft doorgelicht.

Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen