Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestelbus belandt op zijkant in voortuin

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 15:36

Een bestelbus is vrijdagmiddag in Ospel op de zijkant in de voortuin van een woning beland. De bestuurder was de macht over het stuur verloren.

Het eenzijdig ongeval gebeurde iets na 15:00 uur op de Meijelsedijk.

Gemetseld muurtje
Het is niet bekend waardoor het kwam dat de man het voertuig niet meer onder controle had. Het busje raakte een gemetseld muurtje en kwam vervolgens op de zijkant op de oprit terecht.

Video: L1

Breekijzer
De bestuurder zat bekneld in het voertuig. Omstanders probeerden volgens WeertdeGekste.nl de deur te openen met een breekijzer, maar dat lukte niet. De brandweer kreeg de deur wel geopend. De man kon vervolgens met een ladder op eigen kracht uit het voertuig klimmen.

Volgens Weertdegekste.nl is hij nog medisch gecontroleerd in de ambulance.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen