Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestelauto in vlammen opgegaan in Weert

Geplaatst opdinsdag 26 januari 2021 - 6:20

Een bestelauto is in de nacht van maandag op dinsdag uitgebrand in Weert.

De geparkeerde auto is iets na middernacht in vlammen opgegaan op de Boshoverweg in de wijk Boshoven, meldt de lokale nieuwspagina WeertdeGekste.

Brandstoftank
Vanwege een lekkende brandstoftank heeft het de brandweer de nodige moeite gekost om het vuur te bestrijden. Bij de autobrand is niemand gewond geraakt. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen