Overslaan en naar de inhoud gaan

Beste werkgever is gemeente Peel en Maas

Geplaatst opwoensdag 7 februari 2018 - 7:24

De gemeente Peel en Maas is uitgeroepen tot de beste werkgever van 2017-2018 in de categorie gemeenten.

De prijs werd dinsdag uitgereikt door onderzoeksbureau Effectory en weekblad Intermediair tijdens de zeventiende editie van de Beste Werkgevers Awards in Amsterdam.

Medewerkersonderzoek
Peel en Maas liet in 2017 een medewerkersonderzoek uitvoeren. Daaruit is dus gebleken dat het personeel graag bij de gemeente werkt. Deze score geeft aan dat de medewerkers achter de doelen van de organisatie staan, trots zijn op hun organisatie, voldoende ruimte en kansen krijgen om optimaal te presteren, tevreden zijn over de organisatie en hun eigen werkzaamheden, en waardering krijgen voor goed presteren.

Plezier
De gemeente is trots op het winnen van de award. "Medewerkers zijn bepalend voor het succes van onze organisatie", reageert Leon Breukers, gemeentesecretaris van Peel en Maas, op de site van de gemeente. "Om als gemeente bij te dragen aan het goede leven in Peel en Maas en een goede dienstverlener te zijn voor onze inwoners, is het belangrijk dat onze medewerkers hun werk goed en met plezier kunnen doen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen