Overslaan en naar de inhoud gaan

Beste singer-songwriter Anna op Pinkpop

Geplaatst opmaandag 18 mei 2015 - 23:15

Anna Rune heeft maandagavond de talentenjacht 'De Beste Singer-Songwriter Van Nederland' gewonnen en mag optreden op Pinkpop.

In het Vara-programma nam de Vlaamse Anna het in de finale op tegen Ruben Annink, Okke Punt, Gerson Main, Airto en Nicolas Kanza.

Klassiek
Het is niet de eerste prijs die Anna wint. In 2011 schreef ze al de 'Kunstbende' op haar naam en was ze finalist bij 'Imagine'. Op dit moment maakt ze samen met een zevenkoppige band muziek. Anna heeft een klassieke achtergrond en dat is ook terug te horen in haar muziekstijl.

That's Life
De Beste Singer-songwriter Van Nederland won Anna met het liedje 'That's Life'. Dat betekent dat ze mag optreden op Pinkpop. Op welke dag en op welk podium wordt later bekend gemaakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Dubbele nominatie European Festival Award voor Pinkpop
Pinkpop weer genomineerd voor festivalprijs
Pinkpop in finale UK Festival Awards
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen