Overslaan en naar de inhoud gaan

Beste kerststol komt weer uit Sevenum

Geplaatst opvrijdag 5 december 2014 - 10:18

Voor het derde jaar op rij wordt de beste kerststol van Nederland gebakken in Sevenum.

De eerste plaats in de jaarlijkse kerststolcompetitie van het Echte Bakkersgilde gaat wederom naar bakkerij Gommans, die ook vestigingen heeft in Swalmen, Venray en Boxmeer. Ook de tweede prijs ging naar Limburg. Bakkerij Hagedoren in Hoensbroek won zilver, net als vorig jaar. De derde plaats is voor een bakker uit het Twentse Tubbergen.

De wedstrijd wordt ieder jaar gehouden onder de bakkers die zich hebben aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Op 8 december worden de prijzen uitgereikt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Beste kerststol van Nederland komt uit Sevenum
Rood, geel en groen witbrood voor Vastelaovend
Bakker gooit het gas erop: 1800 oliebollen per uur
Met spoed gezocht: bedden voor arbeidsmigranten
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen