Overslaan en naar de inhoud gaan

'Best of' Vrijthofconcerten André Rieu betaald te streamen

Geplaatst opdinsdag 1 december 2020 - 17:09

André Rieu heeft een speciale compilatie gemaakt met alle hoogtepunten van zijn Vrijthof-concerten van de afgelopen 15 jaar.

Nu de Vrijthofconcerten van Rieu dit jaar vanwege de coronacrisis niet door zijn gegaan, hoopt de Maastrichtse vioolvirtuoos online toch nog iets goed te maken.

Stream
De film van 150 minuten wordt via een streaming-service online vertoond. Fans uit heel de wereld kunnen voor € 12,50 een ticket kopen om het programma 'Magical Maastricht' te kunnen zien.

Terugverdienen
De orkestleider heeft nog geen idee hoeveel kaarten verkocht zullen worden. "Dit is de eerste keer dat we dit zo doen. Als het er veel worden, dan kan ik misschien nog wat terugverdienen van alle schade die we dit jaar geleden hebben." Via de website van André Rieu wordt de film twee weken lang in de kerstperiode aangeboden. "Op die manier kan ik toch nog mijn fans bereiken, hoewel ik natuurlijk liever de kerstconcerten in MECC Maastricht had gegeven."

Sfeer
Rieu heeft ook nog gedacht aan een speciaal live-concert met zijn Johan Strauss Orkest vanuit de studio. "Maar bij ons is de kracht dat we de sfeer brengen met het publiek erbij en dat zou je dan missen."

Hoop
De wereldberoemde Maastrichtenaar hoopt dat hij in het voorjaar van 2021 weer op tournee kan met zijn orkest, nu de eerste vaccins tegen corona binnenkort op de markt komen. "Misschien Amerika in maart of Engeland in april. Maar in ieder geval deze zomer weer het Vrijthof. En dan zonder beperkingen, want het werkt bij mijn concerten niet als mensen op anderhalve meter afstand moeten gaan zitten. Dat is ook financieel niet rendabel. Ik blijf optimistisch dat het gaat lukken."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen