logister

Coronapatiënt na 105 dagen weer thuis

Acht weken lag hij met corona aan de beademing op de IC. Maar na 105 dagen is Pascal Logister uit Landgraaf weer thuis.

PI Sittard gevangenis Geerhorst
Gevangenen woedend over corona-ingrepen: 'Onmenselijk'

De coronagolf in de Sittardse gevangenis en de daaropvolgende maatregelen hebben tot grote woede geleid onder de gevangenen. Ze kunnen niet bellen, douchen of luchten, en spreken van een 'onmenselijke situatie'.

PI Sittard gevangenis Geerhorst
Coronagolf teistert Sittardse bajes: 26 gevangenen besmet

De gevangenis in Sittard kampt met een stevige coronagolf. Sinds medio maart zaten al meerdere afdelingen in quarantaine vanwege besmette medewerkers, nu blijken 26 gevangenen besmet.

PI Ter Peel gevangenis vrouwengevangenis
Gevangene heeft corona: hele afdeling in isolatie

Een gedetineerde van de vrouwengevangenis Ter Peel in Evertsoord is positief getest op corona, waardoor de complete afdeling in quarantaine moet.

De Tweede Kamer zit het niet zitten dat geruimde nertsenfarms opnieuw beginnen
Weer coronabesmetting op nertsenbedrijf

In Limburg is een nieuwe besmetting van het coronavirus ontdekt bij nertsen. Het gaat om een nertsenbedrijf in Sevenum.

Huisarts Zorg
Huisartsenpraktijk gesloten vanwege coronabesmettingen

Bij huisartsenpraktijk Mantingh-Nooijen in Schinveld zijn twee medewerkers besmet met het coronavirus.

graafhuynok
Leerling besmet met corona op het Graaf Huyn College

Een leerling van het Graaf Huyn College in Geleen is besmet met het coronavirus.

nerts, nertsen, nertsenhouderij, nertsenfarm (stock)
Ook nertsen van fokkerij in Castenray besmet met coronavirus

Uit onderzoek blijkt dat nertsen op een fokkerij in Castenray besmet zijn met het coronavirus. Dat hebben ministers Carola Schouten (Landbouw) en Hugo de Jonge (Volksgezondheid) dinsdag laten weten aan de Tweede Kamer.

corona coronavirus hygiëne handen wassen computer stock
Limburg: 1.098 coronapatiënten in ziekenhuis, 328 overleden

Volgens de dinsdag gepubliceerde cijfers van het RIVM zijn in Limburg inmiddels 2.099 mensen positief getest op het coronavirus. Zeker 1.098 Limburgers zijn sinds de uitbraak opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Uit informatie van de Limburgse GGD's blijkt dat minstens 328 Limburgers door COVID-19 zijn overleden.

ANP-317545123
Roermondse gevangenen bezorgd na besmetting cipier

Gevangenen van de bajes in Roermond zijn bezorgd over hun gezondheid, nadat bekend werd dat een cipier het coronavirus draagt. De besmette vrouw zit inmiddels thuis.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten