Overslaan en naar de inhoud gaan

Beslissing over omroep in Beesel uitgesteld

Geplaatst opmaandag 15 december 2014 - 20:07

Vanwege de late inzending van Omroep Venlo en Bonte Was wijst de gemeenteraad van Beesel pas op 2 maart een lokale omroep aan. Dat is maandagavond tijdens de raadsvergadering besloten.

Op de agenda stond een voorstel van het gemeentebestuur om RTV Roermond vanaf 30 maart aan te wijzen als lokale omroep in de gemeente. Omdat een gezamenlijke aanvraag van Omroep Venlo en audiovisueel bedrijf Bonte Was de gemeente Beesel pas vorige week bereikte, kon die inzending niet behandeld worden.

2 maart
Het Commissariaat voor de Media moet de aanvraag eerst beoordelen en vervolgens voorleggen aan de gemeenteraad. Voor de beslissende raadsvergadering van 2 maart krijgen Omroep Venlo en Bonte Was nog de kans hun plannen te presenteren.

Voorkeur
Het college van B & W gaf de voorkeur aan de Roermondse zender boven de huidige lokale omroep RTV Beesel. Die is vanwege financiële problemen gestopt met het uitzenden van radio en televisie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Omroepen Beesel en Bergen gaan samenwerken
Ook Omroep Venlo aast op zendmacht Beesel
Beesel wil RTV Roermond als omroep
Ruim 31.000 euro voor RTV Roermond
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen