Overslaan en naar de inhoud gaan

Beslissing over Amstel Gold Race uitgesteld

Geplaatst opvrijdag 25 september 2020 - 14:11

Een definitief besluit voor het doorgaan van de Amstel Gold Race op 10 oktober is vooralsnog uitgesteld.

De organisatie van de wielerklassieker is hierover nog in goed overleg met de Veiligheidsregio Zuid-Limburg en de betrokken gemeenten, laat directeur Roy Packbier van de organisatie aan L1 weten.

Overleg
Er is door de organisatie van de Amstel Gold Race een compleet plan met maatregelen ingediend om de wedstrijd veilig te kunnen organiseren. In dat plan staan onder meer oplossingen om ervoor te zorgen dat de start, finish en de beklimmingen vrij van publiek zijn.

"Door de huidige situatie met Covid-19 is de besluitvorming rondom de vergunningverlening van de Amstel Gold Race 2020 complexer dan voorheen", laat Packbier weten. "Een definitief besluit volgt naar verwachting volgende week."

Tv-editie
Koersdirecteur Leo van Vliet maakte zondag in het L1-programma Tour de L1mbourg al bekend dat de wielerklassieker dit jaar, als hij doorgaat, echt een tv-editie zal worden, doordat grote delen van het parcours niet bereikbaar zullen zijn voor het publiek.

Lees ook: Van Vliet: 'Vrijdag beslissing over Amstel Gold Race'

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen