Overslaan en naar de inhoud gaan

Beslissende wedstrijd handballers Bevo-Lions verplaatst

Geplaatst opdinsdag 14 mei 2019 - 13:28

Niet komende zaterdag, maar komende zondag wordt de derby tussen Herpertz Bevo Hc en OCI Lions gespeeld.

Dat meldt OCI Lions op de clubwebsite. Aanleiding voor de verplaatsing is dat de NOS graag de andere wedstrijd, tussen Volendam en Aalsmeer, wil uitzenden op tv.

Beslissing
Het duel is van belang, omdat komend weekend de beslissing valt welke ploeg zich plaatst voor de finale om het landskampioenschap. Aalsmeer heeft zich definitief geplaatst. Volendam, Lions en Bevo strijden om het andere ticket. De beste papieren heeft Volendam, want die ploeg heeft het beste doelsaldo. Beide duels zijn verplaatst naar zondag om 13.30 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen