Tegelenaar verdacht van witwasserij, beslag op panden

In een onderzoek naar witwaspraktijken door een 43-jarige man uit Tegelen, heeft de politie woensdag beslag gelegd op twee bedrijfspanden en een woonhuis.

Man verliest auto door vriend met openstaande boetes

Dzevat Lalicic uit Landgraaf is al maanden in een strijd verwikkeld om zijn auto. Hij leende zijn Ford uit aan een vriend die nog zeven boetes moest betalen. Daarom is de wagen in beslag genomen.

Limburgse panden van Ben Vos onder de hamer

Tientallen Limburgse woningen en kantoorpanden van de van corruptie verdachte Maastrichtenaar Ben Vos gaan volgende maand onder de hamer.

Cura laat beslag leggen op apparaten Reinaert Kliniek

De Cura Clinic, een zelfstandig behandelcentrum voor kaakchirurgie, heeft beslag laten leggen op alle medische apparatuur van de Reinaert Kliniek in Maastricht.

Auto's in beslag genomen bij grote politiecontrole

Bij een grote politiecontrole in de regio-Heerlen heeft de politie donderdag vijftien auto's in beslag genomen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV