Overslaan en naar de inhoud gaan

Beschonken bestuurder zonder rijbewijs boos op politie

Geplaatst opzaterdag 17 november 2018 - 14:17

Een bestuurder is vrijdagavond in Venray van de weg gehaald omdat hij met een glaasje te veel op achter het stuur was gekropen.

Toen agenten de man hadden aangehouden, bleek hij ook nog eens zonder geldig rijbewijs rond te rijden.

Achtervolging
De agenten herkenden de man van eerdere overtredingen en zetten de achtervolging in. Waar de bestuurder in de eerste instantie volledig meewerkte tijdens zijn aanhouding, werd hij onderweg naar het bureau agressief en gooide de kont tegen de krib.

Speekseltest
Volgens de politie Venray vertoonde de man gedrag dat kon wijzen op drugsgebruik. Toen agenten een speekseltest wilden afnemen, protesteerde de man. De politie gaf hem daarna daarna een bevel tot meewerken aan een bloedproef. Of de man ook daadwerkelijk onder invloed van drugs was, moet nog blijken.

De politie heeft de auto van de man in beslag genomen en hem een boete gegeven voor het weigeren van een speekseltest.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen