Overslaan en naar de inhoud gaan

Beschonken automobilist botst tegen varkensrug

Geplaatst opmaandag 27 juni 2016 - 9:04

De politie heeft het rijbewijs van een stomdronken automobilist ingevorderd. De man was in Velden tegen een varkensrug gebotst.

De politie kreeg zondag een melding dat er een auto op de Oude Venloseweg tegen een betonnen varkensrug was geknald. Dat meldt de politie van Arcen, Lomm en Velden op Facebook.

Stomdronken
Toen de politie poolshoogte ging nemen, stond de automobilist op zijn benen te waggelen. Ook kwam hij moeilijk uit zijn woorden. Bij een blaastest blies de automobilist een alcoholpromillage van 2,05 promille. Dat is vier keer de toegestane hoeveelheid.

De politie heeft de man aangehouden om zijn roes uit te slapen. Het rijbewijs van de beschonken bestuurder is ingetrokken.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dronken automobilist vliegt over de kop in Venlo
Fietser komt om bij ongeluk in Velden
Auto botst tegen boom in Velden, bestuurder overleden
Auto aanvoerder Venlosche Boys vloog uit de bocht
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen