Overslaan en naar de inhoud gaan

Beschonken agentenbeschimper aangehouden in Echt

Geplaatst opwoensdag 5 september 2018 - 17:22

Een man die met een slok teveel achter de kiezen voor overlast zorgde en agenten verbaal onder vuur nam, heeft dat moeten bekopen met een aanhouding.

School
De beschonken man zorgde dinsdag rond 15:50 uur in Echt voor overlast. Dat deed hij nabij de Angelaschool, aan de Harlindestraat. Op welke wijze de man zijn boekje te buiten ging, is onduidelijk.

Beledigen en bedreigen
De 'ordeverstoring' was voor agenten in ieder geval genoeg reden om de beschonken man mee te nemen naar het bureau. Dat ging echter niet zonder slag of stoot, want hij beledigde én bedreigde tijdens de aanhouding meerdere politie-agenten.

De politie Echt vraagt daarnaast via Facebook aan getuigen van het voorval om zich te melden.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen