Overslaan en naar de inhoud gaan

Bescheiden Giakoumakis: 'Ik doe het niet alleen'

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2021 - 22:58

VVV'er Georgios Giakoumakis bleef bescheiden na zijn vier doelpunten in het gewonnen (4-1) duel met Vitesse. "Ik doe het niet alleen", zei de Griekse schutter bij ESPN.

"Zonder mijn teamgenoten ben ik nergens. Maar inderdaad, dat ik nu al twintig keer heb gescoord dit seizoen is bijzonder. Heel bijzonder."

Lees ook: Vierklapper Giakoumakis zorgt voor stunt VVV-Venlo

Per ongeluk
Drie keer scoorde hij met het hoofd, een keer met de voet. "Die zat er ook mooi in, maar dat gebeurde per ongeluk", bekende hij. "Het schot was bedoeld als een voorzet."

'Draad weer oppakken'
Remko Pasveer vond het ook bijzonder, dat de Griek vier keer kon scoren. "Wij hadden een complete off-day en gaven hem bij de drie doelpunten met het hoofd te veel ruimte", zei de doelman van Vitesse. "Het is zonde, deze nederlaag, en het was niet nodig geweest. Met wat meer geluk komen we na rust nog terug. We waren bezig aan een goede serie, laten we hier niet al te zeer van schrikken en het volgende duel de draad weer oppakken."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen