Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert van Marwijk verliest met Saudi-Arabië

Geplaatst opdinsdag 29 augustus 2017 - 21:00

Bert van Marwijk heeft met Saudi-Arabië een gevoelige nederlaag geleden in het kwalificatietoernooi voor het WK van volgend jaar in Rusland.

De coach uit Meerssen zag zijn ploeg onderuit gaan bij de Verenigde Arabische Emiraten (1-2). Nawaf Al-Abid zette Saudi-Arabië nog wel op voorsprong. Daarna scoorden Ali Ahmed Mabkhout en Ahmed Khalil voor de thuisploeg in Al Ain.

WK
Van Marwijk verzuimde met Saudi-Arabië een grote stap naar het WK te zetten. Zijn ploeg heeft nog altijd een punt minder dan Japan en evenveel punten als Australië. De twee concurrenten van Saudi-Arabië treffen elkaar echter donderdag nog.

Cruciaal duel
Volgende week dinsdag staat de ploeg van Van Marwijk voor een cruciaal duel met Japan. De beste twee ploegen van de poule plaatsen zich voor het WK. De nummer drie is veroordeeld tot het spelen van play-offs tegen de nummer vier van de CONCACAF-groep. Panama en Honduras zijn de voornaamste kandidaten voor die positie.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen