Overslaan en naar de inhoud gaan

'Bert van Marwijk topkandidaat bij Australië'

Geplaatst opdonderdag 18 januari 2018 - 11:16

De kans is groot dat Bert van Marwijk alsnog naar het WK gaat.

De coach uit Meerssen is volgens De Telegraaf de belangrijkste kandidaat om Australië te coachen tijdens het mondiale toernooi, komende zomer in Rusland. Bondsvoorzitter David Gallop maakte een trip door Europa en sprak met potentiële kandidaten voor de vacante positie van hoofdcoach.

Saoedi-Arabië
Voor Van Marwijk zou een eventuele aanstelling alsnog een gang naar het WK betekenen. De coach kwalificeerde zich met Saoedi-Arabië voor het eindtoernooi, maar zijn contract werd door de Saoedische bond niet verlengd. Australië plaatste zich via de play-offs voor het WK. Toch werd trainer Ange Postecoglou aan de kant geschoven.

Roda
Voormalig Roda-speler Graham Arnold wordt volgens de ochtendkrant getipt als veldtrainer naast Van Marwijk.

Zuid-Afrika
Voor Van Marwijk zou het zijn tweede WK betekenen. In 2010 loodste hij Oranje naar de finale in Zuid-Afrika. Eerder liet de coach al weten dat hij openstaat voor een avontuur bij een landenteam.

Lees ook: Gaat Van Marwijk met Australië alsnog naar WK?

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen