Overslaan en naar de inhoud gaan

'Bert van Marwijk topkandidaat bij Australië'

Geplaatst opdonderdag 18 januari 2018 - 11:16

De kans is groot dat Bert van Marwijk alsnog naar het WK gaat.

De coach uit Meerssen is volgens De Telegraaf de belangrijkste kandidaat om Australië te coachen tijdens het mondiale toernooi, komende zomer in Rusland. Bondsvoorzitter David Gallop maakte een trip door Europa en sprak met potentiële kandidaten voor de vacante positie van hoofdcoach.

Saoedi-Arabië
Voor Van Marwijk zou een eventuele aanstelling alsnog een gang naar het WK betekenen. De coach kwalificeerde zich met Saoedi-Arabië voor het eindtoernooi, maar zijn contract werd door de Saoedische bond niet verlengd. Australië plaatste zich via de play-offs voor het WK. Toch werd trainer Ange Postecoglou aan de kant geschoven.

Roda
Voormalig Roda-speler Graham Arnold wordt volgens de ochtendkrant getipt als veldtrainer naast Van Marwijk.

Zuid-Afrika
Voor Van Marwijk zou het zijn tweede WK betekenen. In 2010 loodste hij Oranje naar de finale in Zuid-Afrika. Eerder liet de coach al weten dat hij openstaat voor een avontuur bij een landenteam.

Lees ook: Gaat Van Marwijk met Australië alsnog naar WK?

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen