Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert van Marwijk opnieuw onderuit met Emiraten

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 16:12

Bert van Marwijk heeft met de Verenigde Arabische Emiraten opnieuw een WK-kwalificatiewedstrijd verloren.

De Limburgse trainer zag zijn elftal donderdag in Hanoi met 1-0 onderuitgaan tegen Vietnam.

Derde plaats
Vorige maand was Thailand al met 2-1 te sterk voor de Emiraten, die in groep G van de Aziatische kwalificatiezone na vier wedstrijden op de derde plaats staan met zes punten. Vietnam leidt met tien punten. Thailand, dat donderdag met 2-1 van Maleisië verloor, is tweede met zeven punten.

Winnaar
In de poule met vijf landen plaatst alleen de winnaar zich automatisch voor de volgende ronde. Ook de vier beste nummers twee, van de in totaal acht groepen, gaan een rondje verder.

Van Marwijk en de Emiraten hervatten de WK-kwalificatie eind maart met een thuiswedstrijd tegen Maleisië, dat met zes punten vierde staat in groep G.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen