Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert van Marwijk op 5 november naar Palestina

Geplaatst opwoensdag 21 oktober 2015 - 15:51

Bondscoach Bert van Marwijk reist op 5 november met Saudi-Arabië alsnog naar Palestina voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen dat land.

De FIFA besloot woensdag dat de wedstrijd gespeeld moet worden in Ramallah.

Luchtruim
Het duel stond oorspronkelijk gepland op 13 oktober, maar toen weigerden de Arabieren af te reizen omdat ze Palestina via Israël zouden moeten bereiken. Saudi-Arabië erkent Israël niet en dat land stelt op zijn beurt het luchtruim niet open voor de Saudi's. Daarop wilde de FIFA het duel op neutraal terrein laten spelen, maar daar gingen de Palestijnen niet mee akkoord. De heenwedstrijd werd op 11 juni wel gewoon gespeeld.

Palestina heeft nu garantie gegeven dat het duel door kan gaan, terwijl de FIFA een veiligheidsman heeft ingezet om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Lees ook: Wedstrijd Van Marwijk tegen Palestina uitgesteld

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bert van Marwijk stijgt flink op FIFA-ranking
Bert van Marwijk durft niet naar Palestina
Van Marwijk hoeft toch niet naar Palestina
Bert van Marwijk speelt gelijk op neutraal terrein
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen