Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert van Marwijk even trainer van SV Meerssen

Geplaatst opzondag 2 september 2018 - 13:50

Bert van Marwijk was zaterdag even trainer van SV Meerssen. Dit is in het kader van het 100-jarig bestaan van de voetbalclub.

Zaterdag werd er daarom in Meerssen een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen SV Meerssen All Stars en Lucky Ajax uit Amsterdam.

Niet sterk genoeg
Bij Lucky Ajax stonden onder andere Simon Tahamata en Sjaak Swart in de basis. Uiteindelijk was de ploeg van Van Marwijk niet sterk genoeg en verloren ze met 2-4.

Heuvelland
De oud-bondscoach en oud-speler van onder meer Fortuna Sittard en
MVV, woont al jaren in het dorp in het Heuvelland. Momenteel is hij verbonden aan PSV, waar schoonzoon Mark van Bommel hoofdcoach is en Van Marwijk assisteert.

Reünie
Op zondag is er ook een jubileumreceptie. Tijdens deze reünie wordt het jubileumboek gepresenteerd in de feesttent op sportpark
Marsana. In het boek wordt teruggekeken via artikelen, interviews en veel fotomateriaal op honderd jaar voetbal- en verenigingshistorie van SV Meerssen.

Video: YouTube/ Roger Moonen
Foto: Roger Moonen

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen