Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert van Marwijk denkt na over einde van carrière

Geplaatst opwoensdag 26 november 2014 - 23:20

Het zou zomaar kunnen dat de trainerscarrière van Bert van Marwijk voorbij is. De coach uit Meerssen zei dat woensdagavond tijdens de presentatie van het jubileumboek van Fortuna Sittard.

"Ik denk daar veel over na, dat is best wel een dilemma voor mij. De kans dat ik nog wat ga doen is niet zo groot", zei Van Marwijk.

Zonder club
De 62-jarige Van Marwijk zit sinds zijn ontslag bij Hamburger SV in februari zonder club. Hij was de afgelopen maanden in beeld als bondcoach van onder meer Roemenië en Zuid-Korea.
"Er zijn genoeg uitdagingen geweest en ik heb ook best vaak getwijfeld. Ik moet echt verrast worden, anders doe ik het niet."

Hopen op een grote club doet Van Marwijk in ieder geval niet. "Ik ben een realist, ik zie wel wat er komt. Maar het leven zoals ik dat nu leid bevalt me uitstekend."

Laatste baan
Sinds twee jaar is de Meerssenaar analist bij de NOS. En het zou dus zomaar kunnen dat dat z'n laatste baan wordt. "Het kan, maar het kan ook morgen weer anders zijn. Als ik echt verrast word door iets waarvan ik vind: dat is nog een echte uitdaging. Dan zal ik dat doen. Maar dat kan ik niet voorspellen natuurlijk."

Mocht Van Marwijk toch nog ergens aan de slag gaan, dan is dat waarschijnlijk als trainer. Een functie als technisch directeur ziet hij niet zitten.

L1

Lees ook: Jubileumboek 60 jaar Fortuna Sittard gepresenteerd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Marwijk weet niets van hulp bij redding Fortuna
Jubileumboek 60 jaar Fortuna gepresenteerd
Van Marwijk kandidaat-bondscoach Roemenië
Roemeense voetbalbond kiest niet voor Van Marwijk
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen