Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert van Marwijk denkt na over einde van carrière

Geplaatst opwoensdag 26 november 2014 - 23:20

Het zou zomaar kunnen dat de trainerscarrière van Bert van Marwijk voorbij is. De coach uit Meerssen zei dat woensdagavond tijdens de presentatie van het jubileumboek van Fortuna Sittard.

"Ik denk daar veel over na, dat is best wel een dilemma voor mij. De kans dat ik nog wat ga doen is niet zo groot", zei Van Marwijk.

Zonder club
De 62-jarige Van Marwijk zit sinds zijn ontslag bij Hamburger SV in februari zonder club. Hij was de afgelopen maanden in beeld als bondcoach van onder meer Roemenië en Zuid-Korea.
"Er zijn genoeg uitdagingen geweest en ik heb ook best vaak getwijfeld. Ik moet echt verrast worden, anders doe ik het niet."

Hopen op een grote club doet Van Marwijk in ieder geval niet. "Ik ben een realist, ik zie wel wat er komt. Maar het leven zoals ik dat nu leid bevalt me uitstekend."

Laatste baan
Sinds twee jaar is de Meerssenaar analist bij de NOS. En het zou dus zomaar kunnen dat dat z'n laatste baan wordt. "Het kan, maar het kan ook morgen weer anders zijn. Als ik echt verrast word door iets waarvan ik vind: dat is nog een echte uitdaging. Dan zal ik dat doen. Maar dat kan ik niet voorspellen natuurlijk."

Mocht Van Marwijk toch nog ergens aan de slag gaan, dan is dat waarschijnlijk als trainer. Een functie als technisch directeur ziet hij niet zitten.

L1

Lees ook: Jubileumboek 60 jaar Fortuna Sittard gepresenteerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Marwijk weet niets van hulp bij redding Fortuna
Jubileumboek 60 jaar Fortuna gepresenteerd
Van Marwijk kandidaat-bondscoach Roemenië
Roemeense voetbalbond kiest niet voor Van Marwijk
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen