Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert van Marwijk denkt na over einde van carrière

Geplaatst opwoensdag 26 november 2014 - 23:20

Het zou zomaar kunnen dat de trainerscarrière van Bert van Marwijk voorbij is. De coach uit Meerssen zei dat woensdagavond tijdens de presentatie van het jubileumboek van Fortuna Sittard.

"Ik denk daar veel over na, dat is best wel een dilemma voor mij. De kans dat ik nog wat ga doen is niet zo groot", zei Van Marwijk.

Zonder club
De 62-jarige Van Marwijk zit sinds zijn ontslag bij Hamburger SV in februari zonder club. Hij was de afgelopen maanden in beeld als bondcoach van onder meer Roemenië en Zuid-Korea.
"Er zijn genoeg uitdagingen geweest en ik heb ook best vaak getwijfeld. Ik moet echt verrast worden, anders doe ik het niet."

Hopen op een grote club doet Van Marwijk in ieder geval niet. "Ik ben een realist, ik zie wel wat er komt. Maar het leven zoals ik dat nu leid bevalt me uitstekend."

Laatste baan
Sinds twee jaar is de Meerssenaar analist bij de NOS. En het zou dus zomaar kunnen dat dat z'n laatste baan wordt. "Het kan, maar het kan ook morgen weer anders zijn. Als ik echt verrast word door iets waarvan ik vind: dat is nog een echte uitdaging. Dan zal ik dat doen. Maar dat kan ik niet voorspellen natuurlijk."

Mocht Van Marwijk toch nog ergens aan de slag gaan, dan is dat waarschijnlijk als trainer. Een functie als technisch directeur ziet hij niet zitten.

L1

Lees ook: Jubileumboek 60 jaar Fortuna Sittard gepresenteerd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Marwijk weet niets van hulp bij redding Fortuna
Jubileumboek 60 jaar Fortuna gepresenteerd
Van Marwijk kandidaat-bondscoach Roemenië
Roemeense voetbalbond kiest niet voor Van Marwijk
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen