Bert Kersten

Bert Kersten: 'Raad van Toezicht IKL heeft liggen slapen'

Oud-gedeputeerde Bert Kersten vindt dat de Raad van Toezicht van IKL heeft liggen slapen tijdens de affaire rondom Herman Vrehen. "Nu zijn er mensen gesneuveld die part noch deel zijn aan dit verhaal." Kersten vindt dat Limburg stuurloos is door het opstappen van alle gedeputeerden en het terugtreden van gouverneur Theo Bovens.

Meerssen
Oud-gedeputeerde Kersten niet aan de slag in Meerssen

Oud-gedeputeerde Bert Kersten gaat zich niet mengen in de zoektocht naar een oplossing van de bestuurscrisis in Meerssen.

Spandoek MVV Maastricht Roda JC (1 sept 2019)
Ongeregeldheden MVV-Roda: 'Dit past niet bij MVV'

Oud-voorzitter en MVV-supporter Bert Kersten had na afloop van de beladen derby tegen streekgenoot Roda JC een vervelende nasmaak.

Nationaal Park De Maasduinen in Bergen
'Eenmalige subsidie nationale parken niet genoeg'

De eenmalige subsidie van zes miljoen euro voor onder andere drie Limburgse natuurparken is een goed begin, maar niet genoeg om alle doelstellingen waar te maken.

Marcel Jöris volgt Bert Kersten op als voorzitter van MVV

De 57-jarige Marcel Jöris wordt de nieuwe voorzitter van MVV.

'MVV heeft structureel 500.000 euro meer nodig'

MVV-voorzitter Bert Kersten zegt dat de club structureel ruim vijfhonderduizend euro meer nodig heeft, om een sportieve sprong te maken.

MVV-voorzitter Bert Kersten kondigt vertrek aan

Bert Kersten stopt per 1 maart 2018 als voorzitter van MVV.

Rellen MVV - Roda JC (25 mei 2017) - 1Limburg
Twintig relschoppers MVV-Roda JC geïdentificeerd

Een kleine twintig relschoppers tijdens de wedstrijd MVV - Roda JC is geïdentificeerd. Dat zegt MVV-voorzitter Bert Kersten.

MVV wil relschoppers samen met Roda aanpakken

MVV-voorzitter Bert Kersten wil met Roda JC samenwerken om de relschoppers van donderdagavond aan te pakken.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten