Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Berry van Rijswijk vervangend wethouder in Meerssen

Geplaatst opmaandag 21 september 2015 - 10:28

Berry van Rijswijk staat voor een comeback in de politiek. Van Rijswijk wordt door politieke partij Focus in Meerssen voorgedragen als vervanger van de zieke Maureen Gubbels.

Van Rijswijk was raadslid, fractievoorzitter en wethouder voor GroenLinks in Sittard-Geleen. Ook was hij actief als lid van de Provinciale Staten. In 2014 stelde hij zich niet langer verkiesbaar.

Vervanging
In Meerssen moet hij wethouder Maureen Gubbels vervangen die vanwege ziekte het wethouderschap tijdelijk heeft neergelegd. Gubbels' portefeuille behelst vooral sociale zaken, iets waarmee Van Rijswijk ervaring opdeed in Sittard-Geleen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Van Rijswijk definitieve vervanger van Gubbels in Meerssen
Zieke wethouder Meerssen neemt ontslag
Ook derde wethouder Meerssen dient ontslag in
Twee wethouders Meerssen dienen ontslag in
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats

Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigjarig jubileum. En jij kunt daar zomaar bij zijn. Wij geven namelijk vijf keer twee weekendkaarten weg voor Pinkpop.

Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen