Overslaan en naar de inhoud gaan

Beroepsdiva Marijke Helwegen 'griezelt' van seks

Geplaatst opzaterdag 25 juni 2016 - 9:19

Marijke Helwegen heeft het naar eigen zeggen niet zo op seks. Ze loopt liever met haar duiven en konijnen door de tuin.

Dat zegt de in Heerlen geboren mediapersoonlijkheid in een interview met WTF.nl.

Zielscontact en duiven
Dat wil niet zeggen dat het icoon van de Nederlandse plastische chirurgie aseksueel is. "Er wordt bij het samenzijn van twee mensen te veel aandacht besteed aan seks. Voor mij is samen lol hebben belangrijker", zegt de 67-jarige diva. "Zielscontact, dingen delen, elkaar aankijken en op één golflengte zitten. Dat is voor mij intimiteit. Seks vermeerdert het geluk niet altijd. Ik griezel ervan. Ik loop liever met m’n duiven en konijnen door de tuin."

Dirty mind
De geboren Heerlense plaatst sinds enige tijd filmpjes van zichzelf die af en toe wat stof doen opwaaien. Iets dat niet de bedoeling is. "Het is vrolijk, lief en kinderlijk", zegt ze. "Er zit niets gericht op seks in, vind ik. Als je een soesje opeet, weet je toch niet dat anderen daar vreemd op reageren? Het is de 'dirty mind' van iemand anders."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen 'overleden'
ANP
Marijke Helwegen wil taboe op kunsthaar verbreken
ANP
Marijke Helwegen hekelt reclamespot met Arie Boomsma
Video: Paradijsvogel Marijke Helwegen zingt bijzonder lied
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen