Overslaan en naar de inhoud gaan

Beroemde Britse popfotograaf exposeert op Bospop

Geplaatst opdonderdag 28 juni 2018 - 9:30

Het werk van de Britse fotograaf Brian Griffin is tijdens Bospop op het festivalterrein te bewonderen.

Hij geldt als een van de invloedrijkste popfotografen van zijn generatie.

Platenhoezen
Griffin heeft dan ook een groot aantal artiesten voor zijn lens gehad. Het fotograferen van de Look Sharp-platenhoes van Joe Jackson betekende zijn doorbraak. Hij maakte ook nog hoezen voor onder andere Ian Dury, The Clash, Depeche Mode, Echo & the Bunnymen, Iggy Pop, Kate Bush, The Specials, Siouxsie and the Banshees en Elvis Costello. De Engels krant The Guardian riep hem in 1989 uit tot Photographer of the Decade.

Op het festivalterrein is een pop-up gallery waar zijn werk van dichtbij te bewonderen is.

Affiche
Bospop haalt deze zomer onder andere a-ha, Live, The Mavericks, Racoon, John Hiatt en UB40 featuring Ali Campbell naar Weert. De Schotse band Simple Minds is de afsluiter van de zaterdagavond. De Italiaanse grootmeester Zucchero sluit het festival zondag af.

Lees hier alles over Bospop.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen