Verstappen favoriete jonge coureur van Formule 1-baas

Formule 1-topman Bernie Ecclestone is een groot liefhebber van de racekunsten van Max Verstappen. Hij noemt de 19-jarige Verstappen zelfs zijn favoriete jonge coureur.

Ecclestone: Alleen Verstappen kan Hamilton uitdagen

Bernie Ecclestone voorspelt een saai raceseizoen dat wordt gedomineerd door Mercedes-coureur Lewis Hamilton. De Formule 1-baas acht alleen Max Verstappen in staat om het de Brit lastig te maken.

Ecclestone: Formule 1 heeft nog paar Maxxen nodig

Max Verstappen heeft met zijn indrukwekkende inhaalrace tijdens de Grand Prix van Brazilië de harten van sportliefhebbers over de hele wereld veroverd. Ook dat van Formule 1-baas Bernie Ecclestone.

Ecclestone: Verstappen is coureur naar mijn hart

De 19-jarige Max Verstappen krijgt de laatste tijd veel kritiek. Maar niet van de grote Formule 1-baas Bernie Ecclestone. Hij noemt Verstappen een coureur naar zijn hart.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV