Robin Frijns DTM

Herstel Robin Frijns: vierde plaats op Tempelhof

Robin Frijns heeft zich donderdag herpakt in de tweede Formule E-race in Berlijn. De Maastrichtenaar werd vierde.

A204272_large
Frijns jaagt vanaf zesde plek op revanche in Berlijn

Robin Frijns hoopt donderdagavond een gooi naar het podium te kunnen doen bij de tweede Formula E-race in Berlijn.

Robin Frijns DTM
Topcoureur met dubbele agenda: Robin Frijns mag aan de bak

Coureurs in de top van de autosport rijden normaliter niet in meerdere kampioenschappen, maar Robin Frijns is de uitzondering die de regel bevestigt. Hem wacht een intensieve, maar mooie augustusmaand.

Admirror Valkenburg spiegels (14 dec 2017)
'Slimme' spiegels uit Valkenburg naar vliegveld Berlijn

Het bedrijf Admirror uit Valkenburg gaat 120 spiegels leveren aan het nieuwe vliegveld van Berlijn. Het gaat om 'slimme' spiegels, waarop reizigers informatie kunnen zien.

Marechaussee, grenscontrole, kogelvrij vest stock
Fransman drie jaar achter tralies voor mensensmokkel

Een Fransman verdwijnt drie jaar achter de tralies voor mensensmokkel. Volgens het vonnis van de Rechtbank Limburg heeft hij geprobeerd vier Vietnamezen van Berlijn naar Parijs te smokkelen.

Wind speelt boogschutters in Berlijn parten

Mike Schloesser, Steve Wijler en Gabriela Bayardo hebben de kwalificatie voor de vierde wedstrijd in de strijd om de wereldbeker handboogschieten in Berlijn achter de rug.

Marathonloopster onder de indruk van nieuwe recordtijd

Marathonloopster Miranda Boonstra is onder de indruk van het nieuwe wereldrecord dat Eliud Kipchoge in Berlijn gelopen heeft.

Vermiste John Power uit Maastricht duikt op in Berlijn

De sinds juni vermiste John Power is weer terecht. De Ier, die in Maastricht woont, heeft zich woensdag bij de ambassade in Berlijn gemeld.

Wijler grijpt in Berlijn naast bronzen plak

Schutter Steve Wijler heeft zondag bij de wereldbekerwedstrijd in Berlijn naast de derde plaats gegrepen.

Nog altijd geen spoor van vermiste John Power uit Maastricht

Er is nog altijd geen spoor van de vermiste Ier John Power. De ouders van de jongen, die in Maastricht woont, hebben afgelopen week gezocht in Maastricht en Berlijn. Tot nu toe heeft dit nog niets opgeleverd.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten