Zonnepark Maria Hoop

Groen licht voor bouw van vijf zonneparken in Echt-Susteren

De gemeenteraad van Echt-Susteren heeft groen licht gegeven voor de bouw van vijf zonneparken.

Zonnepark Maria Hoop
Veel bezwaren tegen bouw vijf zonneparken Echt-Susteren

Er zijn veel bezwaren ingediend bij de gemeente Echt-Susteren tegen de bouw van vijf zonneparken. Inwoners hebben in totaal 85 zogeheten zienswijzen ingediend.

Roodharigendag ook voor geverfde Miss Boerin uit Berkelaar

Ook al zijn haar rode krullen eigenlijk bruin, voor Miss Boerin 2018 Julia Kurvers uit Berkelaar is het op 23 augustus óók Internationale Roodharigendag.

Brand Berkelaar snel onder controle

Een brand bij een bedrijf in Berkelaar was maandagmorgen snel onder controle.

Schoonmaker in zak en as: veegwagen gestolen

Fietsers in Echt-Susteren moeten de komende weken maar afwachten of de fietspaden wel blad- en moddervrij zijn.

Volgend jaar geen Limburgse schone op Boerinnenkalender

De afgelopen twee jaar waren Limburgse dames te bewonderen op de Boerinnenkalender. Volgend jaar schitteren we in afwezigheid. In 2019 prijkt er geen begeerlijke agrariër uit onze provincie op de kalender.

Hennnepdrogerij Echt half jaar op slot

Een deel van een loods in het buitengebied tussen Echt en Maasbracht is de komende zes maanden afgesloten, na de vondst van ongeveer tien kilo aan henneptoppen.

Limburgse schone op sexy Boerinnen Kalender 2018

De 19-jarige Julia Kurvers uit Berkelaar schittert op de bekende Boerinnen Kalender van 2018.

Gemaskerde mannen plegen overval op woning in Berkelaar

Twee gemaskerde mannen hebben in de nacht van woensdag op donderdag een woning in Berkelaar bij Echt overvallen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten