Overslaan en naar de inhoud gaan

Bergprijs voor vrouwenwedstrijd Volta Limburg Classic

Geplaatst opmaandag 25 februari 2019 - 9:30

Voor het eerst dit jaar is er een bergprijs te winnen tijdens de vrouwenwedstrijd van de Volta Limburg Classic. In totaal zullen er op zeven beklimmingen punten te verdienen zijn voor het bergklassement.

De winnares van deze nieuwe prijs kan 300 euro verdienen. Bijzonder is dat de dames- én herenkoers ook dit jaar weer samen te zien zullen zijn op L1 TV.

Live-uitzendingen
Er zal in deze live-uitzending geschakeld worden tussen beide wedstrijden, zodat de kijkers niets hoeven te missen van zowel de dames- als herenkoers. Bij de heren is het een internationale 1.1 wedstrijd, bij de dames is het niveau nationaal. Dat betekent dat zowel rensters uit UCI-ploegen als rensters uit clubteams in hetzelfde peloton zullen rijden.

Koers
Naast vele clubs hebben ook Boels-Dolmans, Team Sunweb en Parkhotel Valkenburg ingeschreven. Vorig jaar won Belle de Gast van team Parkhotel Valkenburg de koers.

De winnares van de Volta Limburg Classic kan 350 euro aan prijzengeld verdienen. Daarmee gaat het prijzengeld omhoog ten opzichte van vorig jaar toen de winnares 80 euro kreeg. De wedstrijd staat zaterdag 6 april op het programma.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen