IMG_5173

Bergingsbedrijf: 'A79 stuk veiliger na onderhoud'

Het aantal ongelukken op de A79 tussen Maastricht en Heerlen is over twee jaar een stuk minder. Dat verwacht het bergingsbedrijf Logicx dat wordt ingeschakeld om auto's af te slepen na verkeersongelukken.

Brand Geleen 8 juni 2020
Brandweer redt katten en kittens uit brandende woning

De brandweer is maandagavond uitgerukt vanwege een brand in een berging in Geleen, dat vervolgens oversloeg naar een aangrenzende woning.

Brand garage berging Bosweg Venray (8 apr 2020)
Schuur uitgebrand: woning lichte rookschade

Een schuur bij een woonhuis in Venray is woensdagmiddag in de as gelegd door een brand. Het naastgelegen huis liep lichte rook- en roetschade op.

'Berging vliegtuigwrak WOII in Pey gaat weken duren'

Het bergen van een vliegtuigwrak in Pey-Echt duurt naar verwachting zeker drie weken.

Berging vliegtuigwrak Tweede Wereldoorlog in Pey is een feit

De berging van tientallen vliegtuigwrakken met vermiste bemanningen uit de Tweede Wereldoorlog begint volgende maand. Op 16 september wordt gestart met de berging van de Britse Stirling bommenwerper, die crashte bij de abdij van Pey.

Brand zorgcentrum: bewoners radeloos zonder scootmobiel

Acht bewoners die door de brand zaterdagmorgen in de berging van woonzorgcentrum Zuyderhof in Weert hun scootmobiel in vlammen zagen opgaan, zitten met hun handen in het haar zonder hun vervoersmiddel, vlak voor de feestdagen.

Grote opluchting: Britse vliegeniers eindelijk begraven

Vier Britse vliegeniers die op 11 september 1942 neerstortten in Echt, worden na 76 jaar eindelijk geborgen. De vreugde en opluchting zijn groot bij betrokkenen.

Minister wil berging vliegtuigwrakken Tweede Wereldoorlog

De berging van tientallen vliegtuigwrakken met vermiste bemanningen uit de Tweede Wereldoorlog is een stap dichterbij gekomen. Door een nationaal programma krijgen gemeenten advies en (financiële) hulp. Ook in Limburg ligt zo een oorlogswrak onder de grond: in Echt-Susteren.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten