Overslaan en naar de inhoud gaan

Bergense met meer dan 230 per uur over A67

Geplaatst opzaterdag 27 november 2021 - 21:08

Een 46-jarige vrouw uit Nieuw-Bergen heeft haar rijbewijs in moeten leveren, nadat ze met meer dan 230 kilometer per uur over de snelweg reed.

De Bergense werd door een surveillancewagen van de politie betrapt op de A67 van Eindhoven naar Venlo. De verkeersagenten van de politie Oost-Brabant klokten tijdens de achtervolging een topsnelheid van 232 kilometer per uur. Over de hele rit genomen was de snelheid 210 kilometer per uur.

Inclusief de marge, en met de maximumsnelheid na 19:00 uur van 130 kilometer per uur, krijgt de vrouw een proces verbaal voor het overschrijden van de maximumsnelheid met 73 kilometer per uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen