Bodycam boa

Bodycams voor boa's in Noord-Limburg

In Noord-Limburg worden buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) een half jaar uitgerust met bodycams. Aanleiding is de toenemende agressie.

ANP-430888306
Mook reserveert zes ton voor herstel historische Maasheggen

Het eeuwenoude Maasheggenlandschap in Mook en Middelaar krijgt de komende vier jaar een flinke opknapbeurt. De bestaande heggen worden hersteld en er wordt een flink aantal kilometers aan Maasheg bij gevlochten.

drenkeling Well - 6 sep 2021 [2]
Grote zoekactie op Maas succesvol: man na twee uur gered

Een grote zoekactie op de Maas bij Well is in de nacht van zondag op maandag succesvol geëindigd. De vermiste man werd na bijna twee uur uit het water gered.

stock bankpas pinpas creditcard
Bankpassendief vist achter het net bij pinautomaat in Well

De politie werd donderdag getipt over een persoon die verdacht rondhing rond een pinautomaat in Well. Bij een controle bleek hij meerdere gestolen bankpassen en creditcards op zak te hebben.

Ongeval motor Bergen 14 aug 2021
Motorrijder overleden na ongeluk in Bergen

De motorrijder die afgelopen zaterdag betrokken was bij een ernstig ongeval in Bergen, is overleden. Het gaat om een voetballer van ASV Arkel. Dat deelt de Zuid-Hollandse voetbalclub op zijn website.

Ongeval motor Bergen 14 aug 2021
Motorrijder en automobilist gewond na aanrijding Bergen

Bij een botsing zijn in Bergen een motorrijder en een automobilist allebei ernstig gewond geraakt.

Onderzoek na vondst stoffelijk overschot in Bergen (26 nov 2019)
Ex-sheriff: 'Ik reed handlangers naar moordplek'

De Amerikaanse oud-hulpsheriff William Lyle J. heeft in de rechtbank toegegeven dat hij eind november 2019 zijn handlangers naar Bergen heeft gereden. Daar werd de 58-jarige Duitser Thomaz Schwarz in zijn woning vermoord.

Steekpartij Bergen (5 aug 2021)
Man (40) aangehouden na steekpartij in Bergen

Bij een steekpartij in Bergen is donderdagavond een man gewond geraakt.

Hoogwater Well 18 jul 2021
Veiligheidsregio onderzoekt ervaringen Limburgers watersnood

De Veiligheidsregio Limburg-Noord onderzoekt de ervaringen van inwoners tijdens en na de overstromingen in juli.

plofkraak Siebengewald - 20 jul 2021
Plofkraak op pinautomaat mislukt: verdachte (44) opgepakt

Een geldautomaat in Siebengewald is in de nacht van maandag op dinsdag mogelijk het doelwit geweest van een plofkraak. Na een zoekactie met een politiehelikopter en speurhonden werd een verdachte opgepakt

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten