Brand Berg en Terblijt 24 apr 2021

Brand schuurtje Berg en Terblijt slaat over naar garage

Een brand in een garage in Berg en Terblijt zorgde er zaterdagochtend voor dat een straat in het dorp zaterdagochtend rood zag van de brandweervoertuigen.

Amstel Gold Race 2019
Polsbandjes, beveiligers: zo gaat de Gold Race dit jaar door

De organisatie van de Amstel Gold Race heeft veel maatregelen genomen om te voorkomen dat mensen toch een glimp kunnen opvangen van de race. "Het heeft geen zin om te komen", zegt koersdirecteur Leo van Vliet over mensen die een poging willen wagen om toch de renners te zien.

Rijbewijs
Automobilist drift over rotonde, politie pakt rijbewijs af

Een automobilist die zaterdag driftend een rotonde nam met zijn voertuig heeft dat moeten bekopen met zijn rijbewijs. De bestuurder werd tussen Sibbe en Margraten door de politie van de weg gehaald.

Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock
Inbrekersduo opgepakt in Berg en Terblijt

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee inbrekers opgepakt in Berg en Terblijt.

11-10 Online valpatrij illegaal feest berg en Terblijt Insta
Valpartij maakt voortijdig einde aan illegaal feest

De valpartij waarbij een jonge man in Berg en Terblijt gewond is geraakt, heeft voorkomen dat er ter plaatse een illegaal feest kon worden gehouden.

berg en terblijt grot valpartij (11 okt 2020)
Gewonde na metersdiepe val bij grot Berg en Terblijt

Bij een grot in Berg en Terblijt is zaterdagavond een persoon gewond geraakt. De gewonde heeft volgens de politie een val van tien meter gemaakt.

stropen Berg en Terblijt (27 sept 2020)_HD
Vijftal beboet voor stroperij in Berg en Terblijt

Vijf stropers zijn zondag in Berg en Terblijt betrapt en op de bon geslingerd.

Edit - Stichting Rotswoning vreest dat erfgoed mergelgroeves afbrokkelt
'Iedereen met een ingang kan nu deel groeve claimen'

Vastgoedondernemer Rob Matti uit Valkenburg mag zich bezitter noemen van een mergelgrot waarvan de ingang zich op zijn perceel bevindt. Dat heeft het Gerechtshof in Den Bosch bepaald.

heidehommel foto cor noorman
Bedreigde hommelsoort na tientallen jaren terug in Limburg

Natuurliefhebbers hebben in Zuid-Limburg een heidehommel gezien. Het is voor het eerst na een afwezigheid van 53 jaar dat het insect in Limburg is waargenomen.

Camping (15 jun 2020)
Video: Douchen en plassen mag weer op de camping

Het is sinds maandagochtend weer mogelijk om gebruik te maken van de toiletvoorzieningen op campings.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten