Overslaan en naar de inhoud gaan

Berg autobanden al twee dagen onaangeroerd in natuurgebied

Geplaatst opzaterdag 28 augustus 2021 - 13:24

Een berg van zo'n honderd gedumpte autobanden ligt al sinds donderdag in natuurgebied Schutwater tussen Melderslo en Lottum.

Een voorbijganger vond de banden zaterdagmorgen, meldt een correspondent. De wandelaar deed melding bij de gemeente, maar kreeg daar te horen dat de banden er al sinds donderdag zouden liggen. Het gaat om auto- en vrachtwagenbanden, waarvan sommige nog met velg.

Opruimen
Onduidelijk is nog wie ervoor moet zorgen dat de banden worden opgeruimd. Dat is afhankelijk van de plek waar de banden precies zijn achtergelaten, omdat de eigenaar verantwoordelijk is voor het verwijderen van de rommel. Pas als duidelijk is of de banden op gemeentegrond of op het land van Natuurmonumenten liggen, kunnen ze worden weggehaald.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen