Stress, werk, burn-out, drukte

'Grens aan bereikbaarheid buiten werktijd belangrijk'

Het belang van technologie wordt steeds groter. We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar, maar om al die tijd beschikbaar te zijn voor het werk 'is wel een beetje veel gevraagd'.

TEFAF 2020
Zes ton extra voor marketing TEFAF

De internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht krijgt de komende twee jaar zes ton extra subsidie van de provincie voor promotie en marketing.

Telefoonstoring, telefoon, bellen
Gemeenten niet bereikbaar door technische storing

Door een regionale technische storing zijn de gemeenten Roermond, Venlo, Weert en Nederweert niet bereikbaar.

Deze Limburgse gemeenten zijn online slecht bereikbaar

De meeste Limburgse gemeenten hebben in plaats van een formulier nog altijd een mailadres op de gemeentesite staan. Toch reageert niet elke gemeente snel op vragen van inwoners.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten