Overslaan en naar de inhoud gaan

Beppie voelt 'gezonde spanning' voor laatste grote concerten

Geplaatst opmaandag 12 juni 2017 - 18:39

Beppie Kraft voelt een gezonde spanning voor de laatste grote concerten die ze zaterdag en zondag geeft op het Vrijthof in Maastricht.

Dat zei ze maandagavond in het L1 programma AvondGasten. De concerten zijn geen afscheid, maar wel de laatste concerten met een grote liveband.

Ouderen
Het concert op zaterdag gaat in totaal meer dan 5 uur duren. Er worden dan 15.000 mensen verwacht. Op zondag is er een korter programma, met alleen maar zitplaatsen. Dat is speciaal bedoeld voor ouderen. Voor dat concert worden speciale bussen ingezet. Die gaan in totaal zo'n 1000 ouderen ophalen in verzorgingshuizen in de hele provincie

Ahoy
De 71-jarige Beppie viert dit jaar haar 60- jarig jubileum. Hoogtepunt vindt ze nog altijd het concert dat ze 5 jaar geleden gaf in een uitverkocht Ahoy, zo zei ze in AvondGasten.

Getrouwd
Beppie is dit jaar ook 50 jaar getrouwd met haar steun en toeverlaat Pierre. Die is ernstig ziek maar zal dit weekend wel bij de optredens van Beppie zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Concertgangers Beppie droog door afhaken zwemmers
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Rieu kondigt ook zevende en achtste Vrijthofconcert aan
Beppie Kraft kondigt laatste grote concert aan
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen