Overslaan en naar de inhoud gaan

Beppie voelt 'gezonde spanning' voor laatste grote concerten

Geplaatst opmaandag 12 juni 2017 - 18:39

Beppie Kraft voelt een gezonde spanning voor de laatste grote concerten die ze zaterdag en zondag geeft op het Vrijthof in Maastricht.

Dat zei ze maandagavond in het L1 programma AvondGasten. De concerten zijn geen afscheid, maar wel de laatste concerten met een grote liveband.

Ouderen
Het concert op zaterdag gaat in totaal meer dan 5 uur duren. Er worden dan 15.000 mensen verwacht. Op zondag is er een korter programma, met alleen maar zitplaatsen. Dat is speciaal bedoeld voor ouderen. Voor dat concert worden speciale bussen ingezet. Die gaan in totaal zo'n 1000 ouderen ophalen in verzorgingshuizen in de hele provincie

Ahoy
De 71-jarige Beppie viert dit jaar haar 60- jarig jubileum. Hoogtepunt vindt ze nog altijd het concert dat ze 5 jaar geleden gaf in een uitverkocht Ahoy, zo zei ze in AvondGasten.

Getrouwd
Beppie is dit jaar ook 50 jaar getrouwd met haar steun en toeverlaat Pierre. Die is ernstig ziek maar zal dit weekend wel bij de optredens van Beppie zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Concertgangers Beppie droog door afhaken zwemmers
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Rieu kondigt ook zevende en achtste Vrijthofconcert aan
André Rieu_HD
Rieu schrapt Vrijthofconcerten opnieuw vanwege corona
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen