Overslaan en naar de inhoud gaan

Beppie Kraft pakt na 20 jaar de trein voor optreden DWDD

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 13:09

Voor het eerst sinds twintig jaar pakt Beppie Kraft weer eens de trein. Dit keer om in Amsterdam het podium van De Wereld Draait Door te betreden, samen met Lex Uiting en Gé Reinders.

"Ik heb de broodjes al gesmeerd, dit wordt een schoolreisje!", zegt de Limburgse nachtegaal.

Lees ook: Paradiso kondigt Limburgse feestavond aan met Lex Uiting

Limburgse Leed
Aanleiding voor het tv-optreden is het evenement Het Limburgse Leed in de hoofdstad. "Aanstaande maandag is een bijzondere avond in Paradiso, dan gaan we met een aantal Limburgse artiesten optreden. En dat is toch echt een poptempel. Ahoy vond ik bijzonder, maar dit ook! Ik had nooit gedacht daar op de bühne te staan", vertelt Beppie enthousiast.

Doorgaan na verlies Pierre
Beppie Kraft heeft het druk de laatste tijd. "Dat vind ik ook fijn. Sinds Pierre is overleden doe ik graag weer wat meer. Het is allemaal nog maar half zo leuk, maar wel leuk genoeg om het te blijven doen", vertelt ze.

Beppie & Bauer
Tijdens zijn bezoek aan platenzaak Sounds in Venlo was Frans Bauer woensdag nog openlijk aan het flirten met Beppie, want een duet met haar ziet de volkszanger wel zitten. "Ik zag de video. Bekt wel lekker, Bep en Bauer. Leuk! Maar dan moeten we eerst een goed liedje hebben", flirt Beppie terug.

Lees ook: Frans Bauer: 'Sluit uitstap naar Limburgs duet niet uit'

Nieuw liedje
Zangers Bart Storcken en Gé Reinders zijn in Weert. Het is voor de heren alleen nog wachten op de zangeres van het Limburgse levenslied. Ze besloten van de nood een deugd te maken en schreven en zongen een nieuw liedje: 'Wachte op Beppie'.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen