Overslaan en naar de inhoud gaan

Beppie Kraft over plons: 'Ik dacht wat Jezus kan, kan ik ook'

Geplaatst opdinsdag 19 juni 2018 - 11:32

Op humoristische wijze heeft Beppie Kraft nu zelf gereageerd op haar val in een zwembad tijdens een examenfeest in Roermond. "Ik dacht wat Jezus kan, kan ik ook. Niet dus."

Ondertussen is de Maastrichtse zangeres weer opgedroogd, laat ze weten op Facebook.

Dansvloer
Zaterdagavond wilde ze tijdens haar optreden op het feestje op een overdekte dansvloer stappen. Althans, zo leek het. Maar het bleek allesbehalve een ondergrond te zijn om je voetjes van de vloer te laten gaan. Het was namelijk een zwembad.

Lees ook: Video: Beppie belandt in zwembad tijdens examenfeest

Kraft heeft zich overigens niet bezeerd. Het optreden na haar 'zwemavontuur' was geweldig, schrijft ze. Ze gaat nu proberen om water in wijn te veranderen. Als dat lukt, laat ze dat weten.

Zwembadlied
Creatievelingen werden door de plons geïnspireerd en maakten op het nummer 'In d'n hiemel' van Kraft een zwembadversie. Ondertussen wordt deze massaal verspreid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen