Overslaan en naar de inhoud gaan

Beppie Kraft: 'Ik droom nog vaak over Pierre, mis hem erg'

Geplaatst opdonderdag 24 december 2020 - 16:45

De hele week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. De koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft sluit de rubriek af.

"Kerstmis is toch even moeilijk omdat ik Pierre heel erg mis", vertelt de Maastrichtse zangers in L1 Vandaag. Echtgenoot Pierre Knubben overleed twee jaar geleden na een ziekbed.

Boeddhistisch
"Dit jaar is dat missen natuurlijk veel erger omdat ik veel alleen ben. Echt alleen", zegt ze over de coronacrisis. "Dus het is een beetje emotioneel deze tijd", vertelt ze. "Ik droom over Pierre. Heel vaak. Ik kan niet zeggen wat precies, maar ik droom over hem."

Kraft zegt 'een beetje boeddhistisch' te zijn. "Ik hoop hem later tegen te komen. Wat dat ook mag zijn. Ik denk dat we terugkomen in een nieuw leven."

Beluister het hele interview met Beppie Kraft:

Video: L1

Jaloezie
Naast het dromen heeft de spirituele Beppie ook vaak momenten dat ze voelt dat Pierre bij haar is. "Normaal ben ik een half jaar in Spanje. Daar heb ik altijd het idee dat Pierre korter bij mij is. Daar hebben we mooie tijden gehad. Dat maakt het draaglijker. Maar ik moet tevreden zijn met wat ik heb gehad. Ook al had het nog zo mooi kunnen zijn een aantal jaar."

Beppie noemt zichzelf geen jaloers type. "Maar ik herken het nu wel vaker. Laatst zat een ouder koppel naast me die heel lief elkaars hand vasthielden. Ik dacht: dit is jaloers zijn. Dit had ik ook nog kunnen hebben."

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen