Overslaan en naar de inhoud gaan

Beppie Kraft: 'Ik droom nog vaak over Pierre, mis hem erg'

Geplaatst opdonderdag 24 december 2020 - 16:45

De hele week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. De koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft sluit de rubriek af.

"Kerstmis is toch even moeilijk omdat ik Pierre heel erg mis", vertelt de Maastrichtse zangers in L1 Vandaag. Echtgenoot Pierre Knubben overleed twee jaar geleden na een ziekbed.

Boeddhistisch
"Dit jaar is dat missen natuurlijk veel erger omdat ik veel alleen ben. Echt alleen", zegt ze over de coronacrisis. "Dus het is een beetje emotioneel deze tijd", vertelt ze. "Ik droom over Pierre. Heel vaak. Ik kan niet zeggen wat precies, maar ik droom over hem."

Kraft zegt 'een beetje boeddhistisch' te zijn. "Ik hoop hem later tegen te komen. Wat dat ook mag zijn. Ik denk dat we terugkomen in een nieuw leven."

Beluister het hele interview met Beppie Kraft:

Video: L1

Jaloezie
Naast het dromen heeft de spirituele Beppie ook vaak momenten dat ze voelt dat Pierre bij haar is. "Normaal ben ik een half jaar in Spanje. Daar heb ik altijd het idee dat Pierre korter bij mij is. Daar hebben we mooie tijden gehad. Dat maakt het draaglijker. Maar ik moet tevreden zijn met wat ik heb gehad. Ook al had het nog zo mooi kunnen zijn een aantal jaar."

Beppie noemt zichzelf geen jaloers type. "Maar ik herken het nu wel vaker. Laatst zat een ouder koppel naast me die heel lief elkaars hand vasthielden. Ik dacht: dit is jaloers zijn. Dit had ik ook nog kunnen hebben."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen