Beppie Kraft vaccinatiecampagne (5 aug 2021)

Nieuwe vaccinatiecampagne: 'Sjus wie Beppie'

Zangeres Beppie Kraft, Roda JC voetballer Richard Jensen, oud-bokser Arnold Vanderleyde en MVV-verdediger Rico Zeegers zijn de gezichten van een nieuwe vaccinatiecampagne van GGD Zuid Limburg: #mijnprik.

Beppie Kraft
Zomers vastelaovend festival met Beppie en Tony Junior

De organisatie van het Vastelaovend Festival heeft woensdag laten weten dat onder andere Beppie Kraft en Tony Junior op zullen treden op het Vastelaovend Inhaal Festival.

Beppie Kraft (24 okt 2019)
Beppie Kraft 75 jaar: 'Aan stoppen denk ik niet'

De Maastrichtse Beppie Kraft mag zaterdag 75 kaarsjes uitblazen. "Ik ben harstikke blij dat ik weer kan optreden, dus aan stoppen denk ik nog niet."

Zomercarnaval
Inhaalslag carnaval met Beppie, Big Benny en Mental Theo

Een festival bij het Parkstad Limburg Stadion onder de noemer 'Carnaval 2.0' moet het door het coronavirus afgeblazen carnaval van dit jaar een klein beetje goedmaken.

Beppie Kraft (24 okt 2019)
Beppie Kraft: 'Ik droom nog vaak over Pierre, mis hem erg'

De hele week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. De koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft sluit de rubriek af.

Beppie Kraft
Beppie Kraft zet lichaamslengte in: 'Hou een Beppie afstand'

Studenten en medewerkers van Zuyd Hogeschool krijgen sinds woensdag te horen om één Beppie Kraft afstand te houden van elkaar.

Sinterklaasjournaal
Ruim twee miljoen mensen kijken naar 'Limburgse' intocht

Ruim 2,2 miljoen mensen hebben zaterdag gezien hoe Sinterklaas en zijn pieten aankwamen in Nederland. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO).

Beppie Kraft en Lex Uiting Intocht van Sinterklaas
Beppie Kraft en Lex Uiting verwelkomen Sinterklaas

Beppie Kraft en Lex Uiting hebben zaterdagmiddag Sinterklaas welkom geheten tijdens de landelijke intocht.

Sinterklaasjournaal
Alleen burgemeester Akkermans weigert Sinterklaasjournaal

Van alle 31 Limburgse burgemeesters heeft alleen Dieudonné Akkermans van Eijsden-Margraten besloten niet mee te werken aan het Sinterklaasjournaal.

beppie
Beppie Kraft: 'Maastricht helpt volkscultuur om zeep'

Zangeres Beppie Kraft is niet te spreken over de manier waarop haar geboorteplaats Maastricht is omgegaan met de 11devande11de. Ze spreekt van een droevige situatie.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten