Overslaan en naar de inhoud gaan

Beppie Christmas: speciaal kerstconcert in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 22 december 2018 - 18:30

Zangeres Beppie Kraft gaf zaterdagmiddag een bijzonder kerstconcert in de binnenstad van Maastricht. Honderden mensen genoten van het gratis optreden bij Mosae Forum.

Het is eens een ander genre voor Beppie. Tijdens carnaval zingt iedereen mee met de bekende carnavalskrakers, nu kon iedereen genieten van de kerstmuziek. Ook voor de Maastrichtse nachtegaal zelf heel bijzonder.

Flink geoefend
De kerstnummers kwamen van haar kerstalbums 'Zaolege Keersmes' en 'Keersmes Mèt Beppie'. "Dit is natuurlijk van heel lang geleden. Ik heb hard moeten oefenen voor vandaag. Nu maar hopen dat ik alle teksten nog ken", vertelt Beppie voorafgaand aan het concert.

Speciaal voor Pierre
Tijdens het concert waren ook enkele liedjes speciaal voor haar overleden echtgenoot Pierre Knubben. Hij overleed afgelopen maart. "Tijdens dit optreden zing ik enkele liedjes waar ik in gedachten bij Pierre ben. Het is een hele droevige periode. Maar ik ben blij dat ik op de bühne kan staan en de mensen mag plezieren."

Goede voornemens
De zangeres heeft ook goede voornemens. "Ik hoop dat ik lang gezond blijf. En dat ik lang mag genieten van mijn kinderen en kleinkinderen. Dat het maar een rustig jaar mag worden, buiten de optredens om natuurlijk."

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen