Overslaan en naar de inhoud gaan

Beppie Christmas: speciaal kerstconcert in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 22 december 2018 - 18:30

Zangeres Beppie Kraft gaf zaterdagmiddag een bijzonder kerstconcert in de binnenstad van Maastricht. Honderden mensen genoten van het gratis optreden bij Mosae Forum.

Het is eens een ander genre voor Beppie. Tijdens carnaval zingt iedereen mee met de bekende carnavalskrakers, nu kon iedereen genieten van de kerstmuziek. Ook voor de Maastrichtse nachtegaal zelf heel bijzonder.

Flink geoefend
De kerstnummers kwamen van haar kerstalbums 'Zaolege Keersmes' en 'Keersmes Mèt Beppie'. "Dit is natuurlijk van heel lang geleden. Ik heb hard moeten oefenen voor vandaag. Nu maar hopen dat ik alle teksten nog ken", vertelt Beppie voorafgaand aan het concert.

Speciaal voor Pierre
Tijdens het concert waren ook enkele liedjes speciaal voor haar overleden echtgenoot Pierre Knubben. Hij overleed afgelopen maart. "Tijdens dit optreden zing ik enkele liedjes waar ik in gedachten bij Pierre ben. Het is een hele droevige periode. Maar ik ben blij dat ik op de bühne kan staan en de mensen mag plezieren."

Goede voornemens
De zangeres heeft ook goede voornemens. "Ik hoop dat ik lang gezond blijf. En dat ik lang mag genieten van mijn kinderen en kleinkinderen. Dat het maar een rustig jaar mag worden, buiten de optredens om natuurlijk."

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen