ANP-362596720

Wesly ontroerd na spijtbetuiging Maastricht over Holocaust

De joodse zakenman Benoit Wesly uit Maastricht is 'tevreden en geëmotioneerd' over de verklaring van het Maastrichtse stadsbestuur over het handelen van de gemeente tijdens de Tweede Wereldoorlog.

ANP
Benoit Wesly: 'Meer humor en verdraagzaamheid'

Voorzitter Benoit Wesly van de Joodse Gemeenschap in Limburg zou de wereld meer humor en verdraagzaamheid gunnen.

Overval Benoit Wesly 8 jul 2019
Zes tips over brute woningoverval zakenman Benoit Wesly

De politie heeft zes tips gekregen over de brute woningoverval op de Maastrichtse zakenman Benoit Wesly.

Overval Benoit Wesly 8 jul 2019
Exclusieve horloges en sieraden buitgemaakt bij roof Wesly

Bij de gewelddadige overval van de Maastrichtse hotelmagnaat Benoit Wesly zijn afgelopen zomer verschillende zeer exclusieve horloges en juwelen gestolen.

Overval Gaspeldoorn Benoit Wesly (29 okt 2019)
Brute woningoverval Benoit Wesly in Opsporing Verzocht

De overval op de woning van Maastrichtse zakenman Benoit Wesly komt dinsdagavond aan bod in het NPO 1-programma Opsporing Verzocht.

Benoit Wesly Grand Hotel
Woede om kop 'jodenstreken' boven bezwaarschrift

Tegenstanders van het geplande Grand Hotel Maastricht hebben onder de noemer ‘jodenstreken’ een bezwaar ingediend bij de gemeente Maastricht.

'Maastrichtse zakenman bewerkt met schroevendraaier'

De Maastrichtse zakenman Benoit Wesly, die in de nacht van zondag op maandag werd overvallen in zijn woning aan de Gaspeldoorn, is door de daders gekneveld en bewerkt met een schroevendraaier.

Maastrichtse zakenman Wesly slachtoffer van brute overval

De Maastrichtse zakenman Benoit Wesly is in de nacht van zondag op maandag slachtoffer geworden van een brute woningoverval.

Benoit Wesly: 'De radicalisering is verontrustend'

Volgens Benoit Wesly, voorzitter van de Joodse Gemeenschap in Limburg, is antisemitisme ook in onze provincie een terugkerend probleem.

Aangifte tegen historicus Bronzwaer nog niet van de baan

Max Moszkowicz junior verwacht niet dat historicus Paul Bronzwaer nog met een verklaring gaat komen waarin hij geloofwaardig afstand doet van zijn uitlatingen over strafpleiter Max Moszkowicz senior.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten