Statenvergadering, benoeming nieuw extraparlementair provinciebestuur, Johan Remkes nr 2 (02 jul 2021)

'Provincie stopt betalingen voor binnenhalen Touretappe'

De provincie Limburg stopt met betalingen aan Bennie Ceulen voor het binnenhalen van een Touretappe naar Limburg. De provincie betaalde tussen 2013 en 2020 ruim 320.000 euro aan Ceulen.

Mike Teunissen Brussel Tour de France (6 jul 2019)
Limburg wil meeliften bij Tourstart in Rotterdam en Den Haag

De provincie Limburg wil graag een etappe in de Ronde van Frankrijk ontvangen als Rotterdam en Den Haag in 2024 of 2025 de start van de Tour krijgen toegewezen. Beide Zuid-Hollandse steden hebben zich officieel kandidaat gesteld.

Jan Janssen Tour de France Tour de L1mbourg
Oud-Tourwinnaar Jan Janssen: 'Tom Dumoulin is te lief'

Voormalig Tourwinnaar Jan Janssen vindt Tom Dumoulin te lief als wielrenner. "Hij is niet echt een killer, wat ik wel was."

Oeuvreprijs voor Bennie Ceulen slotstuk Limburgs sportgala

Bennie Ceulen heeft maandagavond bij het Limburgs sportgala de oeuvreprijs in ontvangst mogen nemen.

Benny Ceulen krijgt oeuvreprijs op Wielergala

Benny Ceulen heeft de oeuvreprijs gekregen op het Wielergala in Margraten.

Wielercoryfee Bennie Ceulen kondigt pensioen aan

De 66-jarige Maastrichtenaar Bennie Ceulen neemt aan het einde van dit jaar afscheid als perschef bij Team Sunweb, de wielerploeg van Tom Dumoulin.

Opnieuw lobby om Tour de France naar Limburg te halen

Een Limburgse delegatie was donderdagochtend bij de start van de zesde etappe van de Tour de France in Vesoul. Onder andere gedeputeerde Hans Teunissen sprak met de organisatie van de Franse koers.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten